Sommerprojekter, Børnekulturhus Amar


Det absolut fantastiske "Børnekulturhus Amar"'flytter hvert år på Amager strandpark og afholder sommerens skønneste kreative aktiviteter for børn. Jeg har været tilknyttet huset som billedkunstner i 12 år og været med på stranden i 10 år....Kig med i billederne og se hvilket enestående sommer projekt der hvert år bliver opbygget.Billederne er en blanding fra forskellige år.
Vi maler og gør lejeren klar til den store åbningdag.


Farven lilla er jo et fantastisk valg.

Amalie Beckmann og jeg.
Farver på den dejlige strand.Kom og mal på væggen - og brug de store armbevægelser...

Så fint det bliver.

Damerne i billedværkstedet.I sommeren 2012 havde vi gravet 8 træer ned i sandet - børnene kunne pynte dem, male dem og bygge små træhuse på grenene...de blev helt skønne.

En forunderlig tidsmaskine bygget af gamle paller og andet godt fra genbrugen og gemmerne...Cykelhjul i farverig forklædning.Kolonihave stemning.

Et rødmalet stoletårn og super dejlige Helgoland oplyst i baggrunden.Ørken Piraterne på stranden.Tusind og en'prik på stranden.


Bygge, male, hamre, banke.

Musikalsk gang i den med byens bedste Hanne Bagh.

Tid til hygge efter mange glade timer i værkstedet.Børnekulturhus Ama'r flytter til Amager Strandpark hver sommer (i 13.år), og tilbyder værksteder af forskellige kreative slags til strandens børn og unge. Jeg har undervist i 12 år på børnekulturhuset i billedkunst for børn og unge. På stranden har jeg sammen med fantastiske kolleger opbygget store og små værksteder og workshops. De fotos som er lagt har ind på siden, viser et billede på hvilken skøn verden der hver sommer bliver opbygget. Billederne er blandet fra de forskellige år.


Det er muligt at blive fuldstændig forvandlet med ansigtssminke. Hvem eller hvad vil du være...?
Der bliver bygget op og bygget ned, fantasien har frit spil.

Forskellige huse og boligformer i byen.


Kan man blive for stor til sit hus?


Sommeren 2012 var emnet "Byg Amok".Fantasien har frit spil på stranden...Male, male, male......Hvem drømmer ikke om at have en hule i træet. Børnene byggede små træhuse, og kom med bud på en anderledes boligform.

Farver og mønstre, jeg bliver aldrig træt af det.....Lejeren.

Det ser enormt hyggeligt ud på den husbåd.Tænk at ligge i hængekøjen på øverste dæk.Nogle år har vi haft små træhuse, som gav en form for landsby stemning.

Dyr og dig på stranden.

Fantastiske og dygtige kolleger. Det er altid trist at forlade cirkus familien når sommeren er slut.

Et cykelhjul, nu i fin forklædning.

Mønstrede paptallerkener på rad og række.Små træer med huler.

Glade, kreative og inspirerende besøgende.

Der blev bygget amok i 2012.Malede sten i smukke mønstre og farver.

koncentration.

Søde gæster.
Amar'cirkus gøgl.

Den gode gamle skurvogn, som var med i mange år - men ikke findes mere...suk
Indianere på stranden.

Nordiske guder og helte på stranden.
Besøg fra det helt ydre rum...
Før den nye lækre strandpark blev realiseret, blev sommerprojektet afholdt på den gamle Amager Strand, på vejen op mod det gamle Helgoland. Her var det bl.a muligt for børnene at, male det 200 meter lange plankeværk, som gik helt ud til Amager Strandvej. Det blev hvert år til byens flotteste plankeværk i de mange forskellige udtryk og strålende farver.